Länge sedan...

Nu var det ett tag sen sist jag skrev. Tänkte göra en liten uppdatering av vad vi har haft för oss sen sist...

I fredags var vi bortbjudna till Sanna, Stefan och Ludvig. Det blev en mycket trevlig kväll med tacos, massa snack och en hel del öl för grabbarna. Det hann bli sena natten innan vi traskade hem igen så vi var skapligt trötta lördag morgon när Wilmer vaknade 07.00 och ville ha uppmärksamhet, men det var det värt.


Wilmer är finklädd och redo att gå på fest


Gött med tacos


Sanna och lilla Ludde

Lördagen tog vi en tur till stan. Blev lite shopping, både till Wilmer och hans föräldrar. Därefter blev det en lunch med Anna och Z. Tyvärr visade Wilmer upp en sida som vi sällan ser annars och var urilsk. Han ville varken äta eller sova på hela eftermiddagen. Kvällen spenderades hemma och blev mycket lugn med tidig sänggång.

På söndagen var vår goe kille tillbaka igen :) Härligt! Det blev en tur till Babyproffsen och Biltema samt en biltvätt. Därefter hade vi en lugn söndag hemma.


Napp? Ja, tack!


Armarna uppåt sträck!
Igår träffade Wilmer och jag Jessica och Arvid på stan. Det blev en kort date men det var mysigt iaf. Sen idag har vi umgåtts med Evelina och Ville hela dagen. Tog en promenad i förmiddags i det vackra vädret och därefter gick vi hem till oss för att käka lunch och fika lite. Det blev en massa skratt och flams som alltid, mycket najs.

Nu ska vi mumsa lite glass :) Gäller att passa på, när man ska äta för två...

Skriver mer snart.. Hej!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Tuffa hängslebyxor!!En riktig partykille.Vill ses snaaart.

2010-03-09 @ 22:22:50
Postat av: ida P

Vad härligt att Wilmer redan har blivit en gympakille. Sötnos.

2010-03-12 @ 16:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0