Lördag hela veckan....

..känns det som i mitt liv just nu. Fast självklart är den "riktiga" lördagen fortfarande snäppet bätre för då är ju Joel hemma också :) Idag har vi haft en mysig dag såhär långt. Blev sovmorgon till kl 09.00 som var mycket skönt och välbehövt för oss alla tre. Sen blev det frukost och skidor och Joel bakade bröd. Nu har vi precis varit nere på stan en sväng och spatserat omkring i det fina vädret bland alla andra glada männiksor. Nu känns det verkligen som att det kommer att bli vår i år också, underbart!!!


Snygg vårkille i piké

Veckan har varit mycket bra! I onsdags var jag och Sanna ute i Vidingsjö med våra grabbar. Där hälsade vi på Jenny, som vi gick i föräldragrupp tillsammans med och hennes lille Jacob. Vi fikade och hade mycket trevligt. Jag och Sanna testade att åka buss med barnvagn för första gången och jag är positivt överraskad av hur lätt och smidigt det var. Så mer buss kommer det att bli för oss!


I torsdags åkte vi bil ut till öppna förskolan i Ljungsbro, Droppen, som ska vara så bra! Vi åkte dit tillsammans med Sanna och Ludde och träffade även Jessica och Arvid där. Det var ett jättetrevligt ställe som riktar sig speciellt till bebisar på torsdagseftermiddagarna. Varje tillfälle är det någon speciell aktivitet och efter det är det fika och tid för att umgås och prata med andra föräldrar och barn. I torsags var det en miniföreläsning som handlade om säkerthet i bil m.m. Bra faktikst! Vi har även anmält oss till babymassage som börjar om några veckor. Ska bli jättemysigt för både mig och Wilmer :) När vi kom hem igen blev det en promenad med Hanna. Det var ett tag sen vi träffades så vi hade lite att prata ifatt oss om.


öppna förskolan

Fredagen blev det promenad i det vackra vädret med Sanna och Ludvig. Det var riktigt härligt och vi njöt av att dricka kaffe och äta muffins ute i solskenet. Sanna och jag konstaterade att kaffe smakar allra bäst ute när solen skiner. Härligt var också att Joel slutade jobbet redan kl 13.00 denna vackra dag. Vi möttes upp på stan och handlade lite innan vi gick hem och storstädade hela lägenheten. Sedan fick spjälsäng och vagga byta plats, så nu ska Wilmer få börja sova i sin stora säng. Stora killen ;) Kvällen blev mysig med god mat och fredagsmyyys i soffan.


Glad i sin säng

Nu är det snart lunch och ikväll blir det melodifestival och god mat hemma hos Kristin och Daniel.
Trevlig solig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Hehe, ja Droppen är ett trevligt ställe, som vi dessutom bor granne med ;) Blivit många dagar spenderade där, och fler lär det bli när bebisen kommit.. :) Hoppas ni har det bra! Kram

2010-03-13 @ 17:22:09
URL: http://eeia.blogg.se/
Postat av: Calle

Hej!

Han ar ju supersot, ser verkligen fram emot att traffa Wilmer (er ocksa). Har borta vaxer magen sa den knackar, langtar tills vi kan ses i sommar. Kram CJ

2010-03-14 @ 13:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0