Feber :(

Lilla älsklingen är sjuk :( Febrig och förkyld för första gången... Det började igår med att han var riktigt risig i magen och kladdig i ögat och på kvällen tyckte Joel att han nog var lite varm. Vi tog tempen och mycket riktigt hade lilleman 38,0, men eftersom han var så pigg för övrigt, så fick han gå och lägga sig utan någon alvedon. Kl 00.00 vakande jag av att han låg i sin säng och gnydde, varm som en kamin och nu hade temperaturen stigit till 39,5 grader. Stackars liten! Wilmer fick en alvedon supp. och en fuktig handduk på pannan och sedan sov vi ändå hyffsat fram till morgonen. Idag har febern sjunkit något men han går fortfarande på alvedon och är lite gnällig från och till, men jag tycker ändå att han är sig ganska lik och har till och med bjudit på lite joller och leenden. Nu hoppas vi bara på att det hela går på rätt håll så vi slipper gå till BVC imorgon... Idag håller vi oss inne så att wilmer får vila och äta/dricka ordentligt.


Wilmer vilar sig lite

Igår, innan Wilmer fick feber, var vi på sista babymassagen för den här gången. Babymassage har varit en iktig höjdare och även om Wilmer har legat och sprattlat för fullt så har han varit lugn och avslappnad. Vi har även börjat äta gröt här hemma. Två kvällar har wilmer fått testa banangröt och han verkar tycka att det är lite spännande iaf, även om han spottar ut det mesta :) Men skam den som ger sig!


Gröt i hela ansiktet


Vi har läst att man inte ska hålla på att torka bort kladdet under måltiden för då kan man ge barnet en sämre matupplevelse... och så är det ju ganska kul med kladd :)


Wilmer tänker delta i (gröt)mustaschkampen 2010, precis som pappa och farbror gör!

Update: Febern var nu nere på 37,7 utan alvedon. Gött! Vi hoppas att det håller sig så...
Hörs!



Kommentarer
Postat av: Mormor

Stackars Wilmer Krya på dig snabbt så du är pigg när du kommer till Mormor och Morfar i helgen. Pussar och Kramar

2010-05-04 @ 13:55:40
Postat av: farmor

Så bra att han redan är på bättringsvägen! Klart att farmor blir orolig när det talas om feber och annat otrevligt. Krama Wilmer från oss långt bort i Hälsingland

2010-05-04 @ 15:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0