Egen gunga

Wilmers mormor och morfar måste ha blivit tokiga för i helgen kom de med en "liten" present till Wilmer, en egen gungställning att ha på trädgården. Tack snälla ni! Wilmer älskar sin nya gunga och älskar att vara utomhus i trädgården.


Morfar och Joel monterar upp gungställning


Premiär




Kuuul :)



Wilmer är med och hejjar på Sverige i Em-kvalet


Älskar att bli jagad runt runt


mmmmuffins


En em fick vi besök av Calle, Jovanna, Theo, BrittMarie och mormor. Mysigt!

Sedan sist har Wilmer även varit på 15 månaders kontroll på BVC, där han vägdes, mättes samt visade upp alla sina färdigheter. Vikt är nu 10900g och längd 82 cm. Det är en relativt lätt kille vi har i jämförelse med längden, men inte särskilt konstigt med tanke på att han enbart är still när han sover, och knappt då...

Förra helgen var Emma och Björn här på besök fredag-lördag, mycket trevligt och mysigt. På söndagen kom Sandra, Dennis, Hugo och Ville på lunch och bus. Intensivt och mycket skoj!

I veckan har Wilmer fått åka till sitt favvoställe; Öppna förskolan, träffat Jovanna och Theo samt lekt tillsammans med jämnåriga kompisen Otis. Han har även fått mysa med mormor medans morfar och pappa hejjade på Lakers och mamma hade föräldramöte.

Imorgon åker lilla familjen på en efterlängtad minisemester till Stockholm där vi ska träffa Wilmers farmor, farfar och farmors bästis Kristina. Mysigt! Vi ska även hinna med en date med morbror Oskar, lite shopping samt besök hos Wilmers lilla syssling/tremänning.

Kommentarer
Postat av: Mormor o Morfar

Va kul att du gillar gungan Wilmer ! Vi kommer gärna och puttar på.. Många Kramar

2011-04-07 @ 22:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0