Glad påsk och en hel del annat

Oj vad tiden har sprungit i väg och vilken UNDERBAR påskhelg vi har haft. Sol, varmt och ledig tid tillsammans :)
Den här helgen har vi hunnit med en hel del... På skärtorsdagens kväll var vi bjudna hem till Stina och Sebastian. Det bjöds på smaskig mat och vi hade en superhärlig kväll. Långfredagen spenderade Joel och Joel på golfbanan och jag, Wilmer och Lunkan mötte upp Linn, Cammo och lilla Noomi för picknick-mys i det gröna. Det var så otroligt varmt och svettigt så på eftermiddagen fick Wilmer premiärbada utomhus :) På kvällen var Lunkan här och vi grillade, drack vin och njöt av att helgen bara börjat...


Fika med goa tjejer


Årets första utebad :)


...och gunga efter det, kan inte bli bättre :)

Påskafton bjöd på påskfirande hemma hos Johanssons på hovshaga. Vi proppade i oss massa god mat, tittade på djuren på 4H gården (Wilmers nya favoritsysselsättning), letade efter påskharens ägg och njöt i solskenet.


Liten påskgubbe


Wilmer i farten


Bä bä säger Wilmer


Glad påsk


Wilmer ger maskrosblad till kaninerna


Påsk-skålen :)


Påskharen kom till mormor och morfar


På söndagsmorgonen packade lilla familjen bilen och for till Kristin, Daniel och minililla Tove i Linköping. Vi har haft mysiga dagar tillsammans med en massa mys, grill samt en spännande utflykt på "Kosläpp", en aktivitet som tydligen lockade minst 1000 andra östgötar. Mycket spännande tyckte vi och då särsklit Wilmer :) Vi var hemma igen i eftermiddags och hann med en fikatur till Hovshaga tillsammans med fam. Brodell, innan vi kom hem till oss igen. Fullt ös hela helgen alltså, men vi har haft det helt underbart. Imorgon är det vardag igen, men det ska nog bli bra det också :)


Lilla Tove :)


Det har blivit mycket övning i trappor i helgen


Godbit!


Wilmer ger nappen till Tove


Vår lille kille kändes helt plötsligt väldigt stor :)

Förra veckan var farbror Mårten här på besök. Killarna var i Strandbjörket och lekte tillsammans med Jonas och Ella och det blev också en tur till Kosta outlet.




Lek med Mårten


Ella har blivit stora tjejen

Några bonusbilder sedan sist...


Bad i hadfatet


Titt ut!


Kuuul att gunga

Har nog glömt att skriva att Wilmer har fått förskoleplats till hösten. Den 17 augusti börjar han på Högstorps förskola, precis som vi önskat. Känns skönt att veta att förskoleplatsen väntar på oss men samtidigt känns det såklart lite vemodigt.. Tur att det är ett tag kvar :)

Kommentarer
Postat av: Ida P

Gud vilka härliga bilder på Wilmer och er andra! Verkar som att påskhelgen hemma har varit toppen. Sköt om er och jag hoppas vi kan skypa snart! Puss och kram. Simon hälsar

2011-04-25 @ 23:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0