Lediga dagar

Vi njuter för fullt av vår semester, synd att tiden rusar på så fort bara. Förra veckan hade vi besök av Wilmers farmor och farfar måndag-torsdag. En av dagarna tajmade vi in det fina vädret och åkte på en mysig cykeltur till Kronobergs slottsruin och runt Hissö. Även Wilmer tyckte att detta var otroligt härligt. Det blev även fika och bad vid slottsruinen. På hemvägen somnade Wilmer på cykeln och satt och hängde med huvudet i flera kilometer, men det gick ingen nöd på honom :) Vi umgicks även med Wilmers mormor och morfar. Gissa om Wilmer var uppassad till max :) Vi åt god mat, spelade spel och hade toppendagar.


Pluppar stenar, favoritsysslesättning


Bus och bad


Badpojke


Min stora pojke leker


Farfar och Wilmer gungar




Passar alltid på att busa i lakanen när vi viker :)

Vi har även umgåtts med våra kära vänner Ida och Joel och en dag var vi med och målade på deras hus, som för övrigt blir sjukt snyggt!

I söndags for vi till Båstad tillsammans med fam. Modig. Adelinas föräldrar har ett sommarhus mitt i Båstad, där vi tillbringade 3 härliga dagar. Första 1,5 dygnet var vädret inte riktigt med oss, då passade vi på att promenera runt i vackra Båstad och provleka lekplatserna. Vi tog även en tur till Halmstad där vi lekte på Busfabriken och traskade runt på stan. På vägen tillbaka till Båsatd slog vädret om helt och den sista halvan av vistelsen bjöd på helt underbart väder. Då blev det fika på café Utsikten, bad i både vattenspridare och hav, lunch nere vid hamnen tillsammans med Kusin Johanna, Andreas och Viola som också var på Båstadsvisit, glass på italienska glassbaren och kik i butiker m.m. Vi har ätit och druckit gott och haft det riktigt roligt. Tack kära vänner för att vi fick följa med!


Lekplatshäng med Ella


Kapten Wilmer


Ella har själv tagit på sig Wilmers strumpor, en sko och kameraväskan. Söting :)


På vackra cafe Utsikten


På kopromenad


Vad säger kossan? - Muuöööööööö!


Ella matar Wilmer med majs, gott!


Sisten i är... iaf inte Wilmer


Lite kostigt och mycket irriterande att sanden fastnar på fötterna






Lunch i hamnen


"Moulles frites" Gott var det, tom Wilmer gillade musslorna


Barnvagnsmaffian på Båstads gator

Nu är vi åter hemma igen. Idag har vi haft en lugn dag, med lite bakning, fix på stan och tvätt och vaxning av bilen...
Nu ska det njutas av mer ledighet :)


Wilmer bakar Kärleksmums


Det bästa är såklart att slicka vispen :)

Wilmers ordförråd växer hela tiden. Nästan varje dag förvånar han oss med något nytt. Senaste är "yckel" (cykel), "pippi" (fågel, som Ella lärt honom under semestern), "bajs" (bajs), "måmmå" (mormor), "vassgo" (kom idag som respons på mitt tack) och "mimmi" (som vi inte vet vad som menas, men ordet används mycket flitigt)


Wilmers kompis och granne, Vidar på besök


Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Jonas

Ella säger också Mimmi nu....ingen aning om vad det är :)

2011-07-29 @ 17:39:26
Postat av: Stina

Vad fina ni är :) Kul att pratas vid härom dagen! Jag kommer till Växjö den 16-17, vore himla kul att styra upp lite fika eller ett glas vin. Kram!

2011-07-30 @ 17:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0