Semester

Vi har semester. Äntligen! Och det är helt underbart! En vecka har gått och vi har hunnit med massa skoj. Förra helgen hade jag och Wilmer tjejkväll med Lunkan och Emma medan Joel var iväg och spelade match och drack öl. Mycket trevligt! På lördagen träffade vi Emma igen och på kvällen var vi bjudna till Ola, Kajsa och Otis på mat och trevligheter.

På söndagen var vi hemma hos Johanna och Andreas och gosade med lilla Viola. Mysigt :)


Wilmer klappar fint


Lånar Violas gym


Måndagen spenderades med Daniel, Kristin och Tove som var på Växjövisit. Det blev bla en tur till Campus i det fina vädret och vi mindes tillbaka hur allt började en gång... :)


Tove får prova lite banan


Onsdag till fredag har jag och Joel varit iväg på en liten minisemester bara vi två. Wilmer har varit och haft det lyxigt hemma hos mormor och morfar och även om vi saknade vår lille skatt så var det otroligt härligt och mysigt att kunna åka iväg och bara ta hand om oss själva. Vi bodde en natt hos Mårten i Göteborg, där vi gick ut och käkade, kollade fotboll och drack öl. Torsdag morgon körde vi vidare till Marstrand där vi bodde på Marstrands havshotell, kan verkligen rekommenderas! Vi traskade runt på vackra marstrandsön, klättrade på klippor, åt gott, utnyttjade hotellets spa, drack vin och hade det helt underbart.


utsikt


Vi!


Fästningen


Fina promenadstigar mellan klipporna


Räkor och vin till lunch :)

Wilmer hade haft det riktigt gott hemma hos mormor och morfar. Tack för att ni finns!


Hälsar på killen i spegeln. Kanske tar de sig en liten dans?



Kram



puss

Ska ut i regnet







Lite fler bilder sedan sist..

Hjälper morfar att bygga staket

Bad i Helgasjön

Älskar att lyssna på sagor i sitt lilla hus

 

Just nu händer det mycket med Wilmers språk. Det märks att han är otroligt frustrearad över att inte få fram allt han vill ha sagt, men fler och fler ord går att urskilja." Bijen" säger han om bilar men även allt annat på hjul. Allt som är ätbart heter "kov" (korv) förutom välling som han säger "älling" till. Han säger Tack, Hejdå, bass (bajs), sko och svarar ja eller nej till allt vi säger till honom (han svarar vad han tror vi vill höra=))

Nu har vi framkallat och fått upp bilder från vår fotografering på väggarna hemma. Här kommer några av bilderna. Fler finns på http://www.peterfoto.se/barn/Wilmer-Karin-Joel/












Kommentarer
Postat av: Mormor o Morfar

Vilka fina bilder !Tack för att Ni finns och för förtroendet att vi får "låna"Världens bästa Wilmer.

2011-07-18 @ 07:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0